Bak Vol Kleren

Volgende week donderdag 23 oktober is het alweer zover: kledingruilevent ‘Bak Vol Kleren’! Heb jij je kledingkast al opgeruimd? Want dit is je kans om kleding die je zelf niet meer draagt, te ruilen voor een nieuwe garderobe.

Een kast vol met kleding en er toch zuchtend voor staan, omdat er niets leuks tussen zit? Kleding die al jaren op dezelfde plek ligt, te leuk om weg te doen, maar om één of andere reden trek je dit toch niet aan. Herkenbaar?

Iedereen mag kleding inleveren en deze omruilen voor nieuwe. Op deze manier hoef je niets weg te gooien of geven. Je krijgt er gewoon wat leuks voor terug. Door de organisatie wordt bepaald hoeveel punten jouw kleding waard is en voor het totaal aantal punten mag jij vervolgens naar hartenlust shoppen. Ook mogen accessoires zoals schoenen en sieraden geruild worden.

Een bak vol kleren dus. Kom gezellig langs, neem wat mooie kleding mee die je niet meer draagt en ga naar huis met een nieuwe garderobe. Bak Vol Kleren vindt plaats op donderdag 23 oktober vanaf 20 uur in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum.

poster_bakvolkleren_23okt_a3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *